Als verhuurder adverteren

De advertentie

We nemen uw accommodatie op in de zoek & boek module. Daarin kunt u uw accommodatie omschrijven met informatie zoals een foto, max. aantal personen, uw website, telefoonnummer etc. 

U kunt al deze informatie zelf bijwerken. Dit gaat heel eenvoudig, zie nuboeken.com/help

Er wordt gelinkt naar uw eigen website.

Inclusief een gratis boekingskalender die u ook op uw eigen website kunt plaatsen. Het toevoegen van een boeking kost slechts 45 seconden. U krijgt tevens de beschikking over een complete verhuuradministratie. 

Ook de last-minute faciliteit is voor u beschikbaar.

 

 

 

Last-minute

Naast de advertentie kunt u met dezelfde gegevens ook lastminute aanbiedingen lastminute boeken wadvakantieaanmaken. U kunt de standaardgegevens aanvullen met de periode dat de lastminute aanbieding geldt en informatie over de prijs etc.

Onafhankelijk

wadvakantie.nl is een onafhankelijk boekingsplatform voor vakantie-accommodaties op en rond de Waddenzee. Geheel eigentijds en naar de stand der techniek opgebouwd. 

Website bouwen: 
eenmalig €400, daarna €95 per jaar

We bouwen ook websites, we vragen een vergoeding die als laagste in de markt geldt. De eenmalige vergoeding voor een complete “one-page site” inclusief een mail- en boekingsformulier en boekingskalender is slechts €400 inclusief BTW. Daarnaast bieden we tijdelijk een jaar lang gratis een domeinnaam en hosting. Na het eerste jaar bedraagt de vergoeding jaarlijks €95. 

 

De bezettingskalender

De kalender kunt u ook op uw eigen website plaatsen. Het is niet alleen een kalender maar een compleet boekingssysteem.
De boekingen worden bijgehouden, u kunt zelf tekst toevoegen, bijvoorbeeld wie er heeft geboekt. 

Zo eenvoudig gaat een boeking